duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dănuț Pascu: „Jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să fie serioşi”

Echipa de volei masculin joacă astăzi împotriva ocupantei ultimului loc în Divizia A1, CS UV Timișoara, iar antrenorul Craiovei nu vrea să-și lase elevii să creadă că vor avea un meci ușor. Chiar dacă bănățenii nu au acumulat nici măcar un punct, Dănuț Pascu nu își desconsideră adversarii, dar este cu gândul doar la victorie.

Sper ca echipa să joace cât mai bine şi să câştigăm. Avem nevoie de puncte, pentru că vine o perioadă mai încărcată de meciuri. Suntem în grafic până acum, am pierdut un punct nescontat cu Buzăul. Meciul cu Timişoara nu va fi aşa uşor cum îl văd unii, iar jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să fie serioşi la acest meci, să trateze serios adversarul”, a spus Dănuț Pascu la conferința de presă premergătoare partidei cu Timișoara.

Tehnicianul trupei din Bănie va încerca să utilizeze cât mai mult aceeași echipă, pentru a omogeniza lotul cât mai bine.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Voi încerca să folosesc aceeași echipă cât mai mult timp, pentru a exista o omogenizare mai mare”, a mai spus antrenorul alb-albaștrilor.

Ridicătorul Craiovei, Igor Jovanovic, a vorbit și el despre omogenitatea lotului și este de aceeași părere cu Dănuț Pascu. Oltenii au nevoie de cât mai multe jocuri împreună.

Încă nu suntem foarte omogeni, pentru că ne-am întâlnit toţi destul de târziu şi avem destul de mult de lucrat la antrenamente. Sper să progresăm la fiecare meci, şi când vom fi în formă maxima ne vom putea lupta cu orice echipă din campionat”, a spus Igor Jovanovic.

Programul etapei a patra din Divizia A1:

Astăzi
17:30 SCM U Craiova – CS UV Timișoara

Mâine
17:00 Explorări Baia Mare – Dinamo București
17:00 Arcada Galați – CSM Câmpia Turzii
18:00 Volei Municipal Zalău – U Cluj

Ieri s-a disputat meciul dintre Gloria Buzău și Unirea Dej. După ce vor da piept cu bănățenii, voleibaliștii de la SCM U Craiova se vor deplasa la Câmpia Turzii, apoi vor avea parte de un duel european. Oltenii își vor măsura forțele cu Union Raiffeisen WALDVIERTEL, în turul 2 preliminar al Cupei Challenge.

Politica