sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliștii craioveni au învins Piteștiul

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, s-a impus cu greu în fața celor de la BCMU Pitești, scor 80-76. Partida s-a disputat în Sala Polivalentă din Bănie și a contat pentru etapa cu numărul trei din Liga Națională. Jocul a avut un ritm ridicat, iar oltenii au fost protagoniștii unei reveniri de senzație. Argeșenii reușiseră să ajungă la o diferență de 10 puncte, scor 44-34, dar elevii lui Todorov s-au mobilizat și au întors scorul. Dominarea trupei alb-albastre a început abia în sfertul al patrulea.
Pentru SCM U Craiova au evoluat: Durrell Pratt (16 p.), Dragoș Diculescu (14 p.), Russel Byrd (13 p.), Porter Troupe (11 p.), Nikolay Stoyanov, Tyler Laser (13 p.), Ionuț Berceanu, Bogdan Țibîrnă (4 p.), Omari Gudul (9 p.).
Baschetbalistul Craiovei, Dragoș Diculescu, s-a arătat mulțumit de rezultat, dar a ținut să le mulțumească suporterilor care au avut un aport destul de mare pentru moralul oltenilor.
„Suntem bucuroși că am câștigat, deși am început mai greu jocul. Mă bucur că am reușit să ne impunem și datorită fanilor, care ne-au încurajat până la final. Mi-aș dori să învingem în fiecare partidă, fără a avea emoții, dar sunt și astfel de meciuri. Mă bucur că am reușit să aducem lumea la sală și sper ca în viitor să arătăm mult mai bine”, a spus Dragoș Diculescu la finalul partidei.

Politica