joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Prefectul e stresat rău: „Parcă e mai bine să te dea jos adversarii decât să te dea ai tăi”

Prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea, e cu nervii la pământ căci simte că se apropie ceva neplăcut pentru el. Și din acest motiv e cam neliniștit și stresat în aceste zile. Căci posturile prefecților și subprefecților din țară se clatină dacă vine guvernul Orban la putere. În acest context prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea, omul care se crede de neînlocuit, a mirosit că se apropie schimbarea lui din funcție. El a făcut declarații și niște declarații de pus în ramă pe marginea acestui subiect.
„Deocamdată, vedem ce se întâmplă acolo sus. Noi ne facem datoria, după cum vedeți și după cum ați văzut, până la capăt. Poate domnul subprefect rămâne prefect, dacă avem în vedere poziționarea ALDE. Noi suntem învățați cu chestiunile astea: cu guverne, cu schimbări. Parcă e mai bine să te dea jos adversarii decât să te dea ai tăi: nu că zic, dar vreau să spun. Am un singur defect, pe care l-am târât după mine, toată viața: am iubit Mehedințiul și îl iubesc în continuare. Cu voința sau fără voința cuiva, tot aici rămân”, a declarat prefectul Nicolae Drăghiea.
Subprefect de Mehedinți este Octavian Tuțu din partea ALDE, fost liberal. Surse demne de încredere îl dau ca prefect pe Cristinel Pavel – „Transfer”, finul deputatului PNL de Mehedinți Virgil Popescu, desemnat ministru al Economiei în guvernul Orban. Cristinel Pavel și-a căpătat renumele de „Transfer” după ce s-a dus cu treburi la București pe vremea când era prefect în guvernul Cioloș iar la întoarcere a povestit, cu seninătate, că principalul motiv al deplasării sale a fost să-și rezolve o problemă personală și anume un transfer. Mai exact atunci când nu va mai fi prefect să nu se întoarcă înapoi ca șef de direcție în Consiliul Județean Mehedinți unde lucra, ci să ajungă director la Direcția de Statistică Mehedinți. O minunăție între penal și imoral, care după o anumită vreme s-a petrecut întocmai.

Politica