joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O nouă licitaţie pentru extinderea UPU

Extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin va costa cu aproape 2 milioane lei mai mult decât se estimase iniţial. Devizul de lucrări a fost actualizat, iar administraţia judeţeană a scos din nou proiectul la licitaţie, în speranţa că va găsi constructor.

O nouă licitație pentru atribuirea contractului de execuție a lucrărilor în cadrul proiectului ”Reabilitare, extindere și dotare U.P.U. – Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență și construirea unui heliport” a fost lansată de Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi, în sistemul de achiziții publice.

Este pentru a treia oară când Consiliul Județean încearcă să găsească un constructor. La primele două licitaţii nu s-a înscris nici un operator economic. De această dată, devizul de lucrări a fost actualizat de la 6,6 milioane lei, fără TVA, la 8,3 milioane lei, fără TVA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am convingerea că în cele din urmă, această lucrare va fi atribuită, ea fiind una complexă, dar care merită implementată pentru că în urma investiției, se vor asigura cerințe de rezistență și stabilitate, va crește nivelul de confort și funcționalitate și va fi asigurat spațiul necesar desfășurării în condiții optime a activităților specifice destinației Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 19.11.2019.

Politica