joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Când se aprind luminițele de sărbători din Târgu Jiu

Gorjenii s-au apucat deja să facă pregătirile pentru sărbători și sunt în căutarea bradului perfect, care, după spusele oficialilor primăriei, este foarte greu de găsit. Totuși, chiar dacă nici nu am intrat în luna noiembrie, șeful Serviciului Gospodărire Publică consideră că treaba a început cu ceva întârziere, dar este sigur că timpul va fi recuperat.

Nu poți să iei orice brad. Trebuie să ai acces cu un utilaj macara. Trebuie să fie undeva lângă un drum cu acces, destul de greu de găsit. În ultimii ani l-am găsit destul de greu. Colegii de la spații verzi au plecat deja să caute acești brazi. Am început destul de târziu. Este o activitate mare și sunt multe elemente de montat, dar cred că o să recuperăm”, a declarat Ionuț Jilăveanu, șeful Serviciului Gospodărire Publică din cadrul Primăriei Municipiului, pentru Radio Târgu Jiu.

Cetățenii din Târgu Jiu se vor putea bucura de luminițele din centrul orașului începând cu 1 decembrie, așa cum au fost deja obișnuiți. Până pe data de 18 decembrie, o bună parte a orașului va fi luminată în spirit de sărbătoare. Surpriza va fi reprezentată de brazii ce vor fi amplasați pe raza municipiului. Se pare că anul acesta numărul lor va fi ceva mai mare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programul o să fie același ca în fiecare an. Pe data de 1 decembrie se va aprinde zona centrală cu străzile adiacente și până pe 18 decembrie, celelalte străzi din oraș. Aprinderea pe 1 decembrie se va face tot în sistem centralizat. O să aducem ceva mai mulți brazi, să punem în mai multe cartiere”, a mai spus Ionuț Jilăveanu.

Politica