miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă un eșec pentru SCM Craiova

SCM Craiova a pierdut meciul disputat în cadrul etapei cu numărul șapte, contra brăilencelor de la Dunărea. Partida s-a disputat la Brăila, iar gazdele s-au impus cu sorul de 24-19. Pentru craiovence a fost cea de-a patra înfrângere, în ultimele 5 meciuri disputate. Momentan, Craiova este pe locul 10, cu o diferență foarte mare față de echipele fruntașe.

Bogdan Burcea s-a bazat pe: Curmenţ, Dzhukeva, Chetraru – Vizitiu 8 (6 din 7m), Șelaru 4, Nikolic 2, Tudor 2, Colac 1, Orșivschi 1, Țicu 1.

Dunărea Brăila: Dobre, Razum, Șerban – Dmitrovic 10 goluri (5 din 7m), Udriștioiu 5, Dache 4, Constantinescu 4, Tamires 1.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipa de handbal feminin a Craiovei nu arată prea bine nici în acest sezon. Chiar dacă în urmă în ediția de campionat 2017/2018, oltencele câștigau Cupa EHF și scoteau în stradă mii de oameni, în acest moment, trupa din Bănie pare o echipă de pluton a handbalului românesc. Este adevărat, Bogdan Burcea a pierdut multe jucătoare după cea mai mare performanță din istoria clubului, dar componente de bază precum Țicu și Zamfir au rămas. Cele două au fost accidentate o lungă perioadă. Țicu a revenit de ceva timp, dar Zamfir încă un este 100%.

SCM Craiova se poate remonta chiar în competițiile europene. Pentru elevele lui Burcea urmează o dublă cu Tertnes Bergen din turul 2 al Cupei EHF. Ambele meciuri contra norvegiencelor se vor disputa în Sala Polivalentă din Craiova, pe 19 și 20 octombrie, de la ora 18.00.

Politica