joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fortes a salvat un punct! Concluzia lui Piți: „Ivan, cam obosit!”

La ultima reprezentație înainte de pauza competițională, CSU Craiova a lăsat o impresie proastă, irosind șansa de a urca pe primul loc.

 

 

Plimbat prin Israel pentru un transfer în cele din urmă ratat și maidanele din C, Carlos Fortes a fost titularizat în premieră de Pițurcă și a salvat onoarea echipei. Portughezul a marcat în minutul 82, cu o lovitură de cap perfectă, anulând avantajul luat de oaspeți prin veteranul Cristea. S-a încheiat 1-1, după o prestație a gazdelor ce nu s-a mai ridicat la nivelul celor anterioare.

La final, Pițurcă a încercat să explice reculul: „Într-o lună nu poți rezolva toate lucrurile, mai e nevoie de timp. Până la urmă nu știu de câte ori Iași a trecut centrul terenului. M-a nemulțumit doar faptul că nu ne-am creat suficiente ocazii. Fortes n-a jucat rău în câmp, în schimb Ivan a fost mai obosit! Ne-a lipsit și Cicâldău. E unul dintre cei mai valoroși jucători, era într-o formă bună. Nu doar ca dispecer, ci și ca marcator. Un gol al său ar fi însemnat foarte mult”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Carlos Fortes, eroul oltenilor, a spus: „E bine pentru mine pentru că am dat gol, pentru încrederea mea. Dar l-aș schimba pentru cele trei puncte. E concurență acerbă la Craiova, e un lot valoros. Când am avut oferta din Israel am vorbit cu Mister, mi-a zis că voi fi o opțiune, dar nu prima opțiune. Decât dacă muncesc, pentru că de mine depinde. Așa că atunci când nu am prins lotul, am cerut permisiunea să joc la echipa a doua și mi s-a dat acordul. A fost presiune pe mine în toată această perioadă, e greu pentru un atacant atunci când nu dă gol”.

 

CSU Craiova – Poli Iași 1-1

A marcat: Fortes 82 / A Cristea 69

Stadion: Oblemenco, spectatori: 15.000

CSU: Pigliacelli – Vlădoiu, Kelic, Bălașa, Vătăjelu (80 Ivanov) – Ioniță (57 Koljic), Mateiu, Bancu – Ivan (82 Bărbuț), Fortes, Mihăilă. Antrenor: Victor Pițurcă.

Poli: Târnovanu – Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu – Mihalache, Losha – Platini (77 Cabral), Passaglia, Horșia (61 Popadiuc) – A Cristea (70 Bălan). Antrenor: Mihai Teja

 

Politica