duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlceni prinși de polițiști cu 151,9 kg de pește în portbagajele mașinilor

Un bărbat de 54 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost identificat de polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi, pe raza orașului, în timp ce transporta cu autoturismul personal mai multe recipiente cu pește. Se pare că a fost vorba de specia caras, pe care urma să le ducă unui bărbat din oraș. Evenimentul a avut loc pe data de 1 octombrie.
În urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a constat că bărbatul avea în autoturism 41,9 kg de pește. Acesta nu deținea documente legale de proveniență și transport. Peștele și autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal conform O.U.G 23/2008 modificată.
Nu a fost singurul caz de acest gen. La o zi după ce vâlceanul a fost prins de polițiștii din Brezoi, colegii acestora din municipiul Drăgășani au dat peste un bărbat de 57 de ani, din Băbeni. Acesta a fost oprit în trafic pentru un control, iar oamenii legii au găsit în portbagajul autoturismului o cantitate de 110 kg de pește, pentru care bărbatul nu deținea documente legale de proveniență și transport. Și în acest caz peștele și autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal conform O.U.G 23/2008 modificată.

Politica