duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova lui Piți nu joacă la egal, indiferent de adversar!

Un singur gând: victoria! După ce au urcat peste Mediaș etapa trecută, oltenii pot depăși luni și Viitorul lui Hagi.

Victoria la pas de la Mediaș a readus CSU Craiova în bătălia din vârful clasamentului și, la fel de important, a demonstrat că pe un teren normal, alb-albaștrii etalează un fotbal de calitate, destui specialiști considerând că prima repriză a fost cea mai bună din acest sezon a oltenilor. Succesul contra lui Edi Iordănescu trebuie confirmat luni, când trupa lui Pițurcă va avea în față copiii lui Hagi, cocoțați pe 2 în ierarhie. Și, un alt obstacol, „orezăria” de pe Oblemenco.

E cel de-al treilea joc de campionat pe care echipa îl dispută de la venirea mea la Craiova. Știm cu toții că primul meci l-am pierdut, în cel de-al doilea am reușit să învingem și urmează un meci tot cu o echipă care este pe primul loc, la egalitate cu CFR. Meciul e important. Eu îmi doresc numai și numai victoria. Pentru noi și un meci egal ar fi un eșec. Ne-am pregătit pentru o evoluție bună și pentru un rezultat pozitiv. Pentru mine ar fi fost o bucurie ca Hagi să stea pe bancă. Îmi pare rău pentru că nu este pe bancă. M-aș bucura pentru Hagi dacă ar veni la Craiova. Orice antrenor și-ar dori să antreneze Craiova. Mi-aș dori să poată antrena Craiova la un moment dat. Mirosul pe care gazonul îl emană este unul otrăvitor, care poate îmbolnăvi orice jucător. Publicul la fel poate avea de suferit. Nu înțeleg aceste restricții. Eu cred că ar trebui să se ceară o aprobare la Curtea de Conturi. Nu se mai poate. Trebui să înțeleagă toată lumea”, a declarat Victor Piţurcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De fiecare dată jocurile Craiova – Viitorul au fost cu scântei și imprevizibile. Și în această seară se anunță un meci de foc, ținând cont de pozițiile în clasament ale celor două grupări, ambele pe podium. Oltenii pornesc cu un plus, dat fiind că revine căpitanul Bancu, precum și golgheterul Koljic. Cei doi au fost utilizați deja în meciul de Cupă cu Reșița. În schimb, Pițurcă nu-i va avea la dispoziție pe Kelic și Mihăilă, suspendați, Qaka și Cosic, accidentați.

Întâlnim o echipă bună. Viitorul este sus în clasament. Ne-am pregătit foarte bine săptămâna asta și suntem pregătiți să dăm 100% pentru a lua cele 5 puncte”, a spus Acka.

Politica