sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mitriță, 3 goluri într-o repriză! Americanii îl compară cu David Villa!

Fostul căpitan al CSU a învins de unul singur campioana en-titre. Piticul Atomic are America la picioare.

 

MitriGol este, de la distanță, cel mai în formă jucător român al momentului. Piticul Atomic face spectacol în MLS, unde se distrează cu apărările adverse. Ultima victimă: campioana en-titre Atlanta United. Craioveanul a reușit hattrick-ul în doar 20 de minute. Și-a început recitalul în minutul 14, când a driblat doi fundași și a șutat cu sete din marginea careului. Golul doi a venit pe contra-atac. Mitri a pătruns în careu, și-a așezat mingea pe dreptul și a tras pe jos, imparabil. Și-a finalizat hattrick-ul în minutul 34, când a fost omul potrivit la locul potrivit, după o minge respinsă de portarul advers.

MVP-ul meciului a spus: „Mă bucur că am marcat trei goluri. E primul meu hattrick, dar e mai importantă victoria. Am jucat excelent, avem o echipă minunată. E incredibil să marchezi trei goluri în fața propriilor fani”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Presa americană îl compară deja cu David Villa, ultimul jucător care a marcat de trei ori într-un meci pentru yankei. Mitriță rămâne însă modest: „E un jucător de top, nu mă pot compara cu el. Eu încerc să dau totul în fiecare meci ca să îmi ajut echipa”.

New York City FC a învins Altanta United cu 4-1, însă cărțile erau făcute încă din prima repriză, grație românului. În urma succesului, yankeii s-au distanțat la 7 puncte în clasament, iar Mitriță a ajuns la cota 12 în MLS.

 

 

spot_img
spot_img

Politica