sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie de 51 de ani, găsită moartă într-un zăvoi

O femeie în vârstă de 51 de ani, din comuna Stoina, a fost găsită moartă de un bărbat, chiar într-un zăvoi de lângă râului Amaradia.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că este vorba despre femeia care a plecat de acasă, în urmă cu mai puțin de o săptămână. Aceasta i-ar fi spus soțului că merge până la magazin. În cele din urmă a fost dată în urmărire națională. Polițiștii susțin că nu au găsit urme de violență fizică pe corpul femeii.

Polițiști din cadrul Poliției Rurale Stoina au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat de 64 de ani, din comuna Stoina, cu privire la faptul că în zăvoiul din zona râului Amaradia, se află o persoană care este posibil să fie decedată. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că persoana decedată se numește Constantinescu Minodora, de 51 de ani, din comuna Stoina, care, în data de 18 septembrie, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit, fiind pusă în urmărire la nivel național. Cu ocazia examinării sumare s-a constatat că victima nu prezintă urme vizibile de violență pe corp. S-a luat măsura transportării cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica