vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlceni răniți într-un accident pe Dealul Negru

Un accident rutier grav a avut loc pe DN 7, la Cotmeana, în zona Lintești. Mai multe autoturisme au fost implicate, iar printre persoanele rănite s-au aflat și vâlceni.

Din cercetările polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Argeș, a rezultat că, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Râmnicu Vâlcea, conducător al unui autoturism Audi, din direcția Pitești spre Râmnicu Vâlcea, ar fi depășit neregulamentar și l-ar fi determinat pe șoferul autoturismului care se deplasa din sens opus să frâneze brusc.

Autoturismul în cauză, Range Rover, condus regulamentar de tânăr în vârstă de 21 de ani din Voluntari, judeţul Ilfov, din direcția Râmnicu Vâlcea spre Pitești, a fost lovit în spate de autoturism VW, condus în aceeași direcție de tânăr de 23 de ani din Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma impactului, autoturismul Range Rover a ajuns pe sensul opus, acolo unde ar fi intrat în coliziune cu autoturism Mercedes, condus de bărbat de 29 de ani din Râmnicu Vâlcea, precum şi cu un auto Opel condus (în spatele auto Mercedes), de bărbat de 27 de ani, cetățean polonez.

În urma accidentului, pasagera din auto VW, femeie de 25 de ani din Păuşeşti, judeţul Vâlcea, s-a ales cu o contuzie la mâna stângă, iar conducătorul autoturismului Mercedes, de 29 de ani la fel. Se pare că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool.

Foto: gazetavalceana

Politica