sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Luca: „Obiectivul meu este podiumul!”

Mihai Luca, antrenor personal de fitness, este pregătit de Cupa României la Culturism și Fitness. Tânărul craiovean s-a apucat de fitness în anul 2015, iar de atunci obiectivul a fost clar: depășirea limitelor. El este de părere că fericirea este cheia succesului, iar cu zâmbetul pe buze va încerca să obțină un loc pe podium la competiția din acest weekend.

Cupa României la Culturism și Fitness va avea loc la Drobeta Turnu Severin, în perioada 6-7 septembrie, iar Luca a făcut multe sacrificii în ultimele luni, pentru a fi într-o formă de excepție.
„Cupa României aparține de federația Română de Culturism și Fitness, este un concurs unde ar trebui să se prezinte sportivi naturali, sper să fie așa. Am muncit din greu în ultimele două luni, multe sacrificii făcute, multe kilograme pierdute, dar avându-l pe Cristi Cojoacă lângă mine, care după părerea mea este cel mai bun din Craiova, sunt 100% pregătit de a urca pe scenă. Obiectivul meu este podiumul, dar cine nu își dorește să câștige?”, a spus Mihai Luca.

cu mult timp în urmă, Luca spunea că atâta timp cât faci ceea ce îți palce, nu ai cum să dai greș: „Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă îţi place ceea ce faci, atunci vei avea succes”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica