marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drumul de la Grozeşti intră în asfaltare

Ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a drumului județean 607, pentru tronsonul de 26 de kilometri care nu a fost niciodată asfaltat, între intersecția cu DN 67 A (Strehaia) – Cârceni – Grozești – Șușița – Păsărani, a fost semnat vineri, iar într-o săptămână ar urma să înceapă lucrările.
“Conform documentelor transmise către Inspectoratul de Stat în Construcții, lucrările urmează să înceapă în data de 9 septembrie 2019 și au ca termen de execuție de 36 luni.
Am stat de vorbă cu oamenii din zonă când am semnat contractul de execuție și știu că odată cu asfaltarea, li se împlinește o dorință pe care o aveau de mult timp și pe care am promis că o voi duce la îndeplinire”, a spus președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
De-a lungul drumului, se vor face peste 800 accese la proprietăți și se vor realiza aproximativ 9,5 kilometri de trotuare, explică reprezentanţii administraţiei judeţene.

Potrivit acestora, drumul respectiv este parte a proiectului finanțat cu fonduri europene în valoare de peste 213 milioane lei, derulat de Consiliul Județean Mehedinți, prin care se vor moderniza și reabilita peste 112 kilometri de drumuri județene.

Politica