luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A văzut un accident și a ajuns la spital alături de cele 6 victime

O situație de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Drăguțești a necesitat intervenția pompierilor gorjeni. Două vehicule au fost protagonistele incidentului, iar 7 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu și două echipaje din cadrul SAJ Gorj, după ce o persoană a semnalat faptul că în urma impactului au rezultat două victime. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că în urma impactului au rezultat două victime care aveau leziuni și care nu erau încarcerate și erau conștiente. Aceștia au intervenit și le-au acordat primul ajutor calificat.
A fost nevoie ca echipajele de intervenție să fie suplimentate de urgență. La fața locului au ajuns alte 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu. Se pare că alte 4 persoane care se aflau în cele două autovehicule acuzau dureri și atacuri de panică, iar o persoană care a fost martor la eveniment a suferit un atac de panică.
Potrivit ISU Gorj, toate cele 7 victime au fost transportate la UPU Târgu Jiu pentru investigații medicale suplimentare.

Foto: radiotargujiu

Politica