duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andrei Ivan, acontat! Băluță nu vrea înapoi la Craiova!

În plin proces de repatrieri, oltenii au primit un nu categoric din partea fostului căpitan Alex Băluță, care vrea să-și demonstreze calitățile în Cehia.

După Stephane Acka și Bogdan Vătăjelu, Universitatea Craiova a continuat seria revenirilor la echipă prin aducerea lui Andrei Ivan,după doi ani de pribegie. Vândut pe 3 milioane de euro la FC Krasnodar, tânărul atacant a fost răscumpărat la jumătate de preț. În Rusia, internaționalul român nu a reușit să se impună, fiind introdus pe finaluri de joc. Drept urmare a fost împrumutat pentru un sezon la Rapid Viena, grupare pentru care a marcat de 3 ori. În cele din urmă, la începutul acestei săptămâni a fost readus în Bănie, semnând un contract pe 4 ani.

Chiar dacă s-a speculat interesul oltenilor pentru Alex Băluță, alt jucător care prinde tot mai rar prima echipă în Cehia, mijlocașul craiovean nu ia în calcul să facă pasul înapoi, precum Vătăjelu și Ivan. Băluță apreciază că se poate impune în prima garnitură a lui Slavia, și a transmis prin impresarul său că nu are de gând să dea curs vreunei oferte de la Universitatea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La ProSport Live, Dragoș Boboc, agentul jucătorului, a spus: „Am vorbit cu Alex Băluţă, am luat în calcul o plecare, sub formă de împrumut, dar conducerea nu a fost de acord deocamdată. Au încredere în el. Fotbalul de acolo e mai pe forţă, pe mingi lungi, dar sper ca prin venirea lui Stanciu să se mai schimbe sistemul de joc şi să evolueze şi Alex. Din ce am văzut la Cluj, la meciul cu CFR, Alex putea să joace fără probleme. Legat de Craiova nu a fost nicio discuţie şi nici nu va fi. Alex nu va veni în România, sub nicio formă. Era bulversat, că primea mesaje din ţară, că vine la Craiova…Mi-a spus: ‘Dragoş, te rog, vorbeşte în ţară, spune-le că eu nu mă întorc”.

Lista lui Pițurcă este lungă și cuprinde jucători experimentați, care au cochetat cu echipa națională, dar se află în situații dificile la cluburile lor. Între ei se numără Valerică Găman, marginalizat la Al Shabab, după plecarea lui Șumudică, Eric Bicfavi, Gicu Grozav, Cristi Tănase, Paul Papp, Cosmin Moți, Bogdan Stancu.

Politica