luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A dat cu mașina într-un cap de podeț și s-a ales cu dosar penal

O femeie în vârstă de 32 de ani, din orașul Tismana a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de podeț. Evenimentul rutier a avut loc pe raza satului Pocruia.  În urma impactului, șoferița a suferit leziuni și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se pare că femeia nu consumase alcool. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Totuși, aceasta a fost nevoită să-și plătească neatenția. Polițiștii i-au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală  din culpă.

Polițiștii din cadrul Poliției Tismana au fost prin apel la 112 de un participant la trafic despre faptul că pe raza satului Pocruia a avut loc un accident rutier. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că o femeie de 32 de ani din orașul Tismana, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 672, a pierdut controlul volanului, lovind un cap de podeț”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica