miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A mers beat cu bicicleta și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Stejari, s-a prezentat la  spitalul din  Târgu-Cărbunești, având mai multe leziuni pe față. În urma apariției persoanei vătămate, personalul medical a anunțat poliția. Se pare că, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 605 A, gorjeanul a pierdut controlul direcției s-a dezechilibrat și a căzut direct pe carosabil. Mai mult decât atât, omul era și băut. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a arătat că biciclistul consumase alcool, având o concentrație de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul orașului Târgu-Cărbunești au fost sesizați de reprezentanți ai spitalului din localitate, cu privire la faptul că, la unitatea medicală, s-a prezentat un bărbat, având mai multe leziuni la nivelul feței. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că bărbatul de 58 de ani din comuna Stejari, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe drumul județean 605 A, în timp ce cobora o pantă, a pierdut controlul direcției de mers, s-a dezechilibrat, căzând de pe bicicletă pe cartea carosabilă. și a suferit leziuni la nivelul feței”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica