luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

L-ați văzut?

Un bărbat de 51 ani este căutat de familie și de polițiștii doljeni. Bărbatul a fost văzut ultima dată pe 4 august, în Craiova, pe strada Doljului.
„La data de 5 august a.c., o femeie de 48 de ani, din Mîrsani, a sesizat poliţiştii cu privire la plecarea concubinului său, un bărbat de 51 de ani, din comuna Bistrița Bârgăului, judeţul Bistrița Năsăud, cu reședința în Mirsani, de la domiciliul comun, în seara zilei de 4 august 2019.Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 4 august a.c., bărbatul s-a aflat la un local de alimentaţie publică, din Mîrșani, iar în jurul orei 2300, i-a solicitat unui tânăr de 25 de ani, din aceeaşi localitate, să îl conducă în municipiul Craiova pentru a-și cumpăra mâncare”, arată IPJ Dolj.
Conform Poliției, cei doi au ajuns în Craiova, pe strada Doljului, la un magazin. Tânărul de 25 ani a intrat în magazin, iar când a ieșit, bărbatul nu a mai fost de găsit.
„La data plecării, bărbatul de 51 de ani purta pantaloni scurți albi, cu dungi albastre, un tricou verde şi papuci de culoare albă. Sălăgean Dumitru are următoarele semnalmente: înălțime circa 1,70, păr blond, ten deschis, ochi albaștri, iar la încheietura mâinii stângi are un tatuaj cu bustul unei femei, iar sub acesta este scris DAN + MARIA. Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Politica