joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fetiţă plină de sânge, sub ochii poliţiştilor închişi în maşină

O fată de 14 ani, plină de sânge, câţiva oameni care încearcă să o calmeze şi doi poliţişti care privesc prin geamul maşinii din care nu se dau jos să vadă ce are copila. Scena a fost filmată în Galaţi, în plină zi, pe stradă.

https://www.facebook.com/ComunitateaPentruGalati/videos/2246424675670643/

Conform Europa FM, imaginile au fost filmate în weekend şi postate pe Facebook, iar în acestea se observă că agenții stau în mașină de Poliție, deși în fața lor se afla un copil plin de sânge și în stare de șoc, conform sursei citate. În aceleaşi imagini se observă mai mulţi oameni şi doi angajaţi ai unei firme de securitate, mai notează Europa FM.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eram în trecere în seara asta pe Bulevardul George Coșbuc, Galaţi când zărim o fată plină de sânge de la bust în jos …ne oprim sa o întreb ce a pățit dar nu primim prea multe răspunsuri !!!! Am bănuit ca i-au venit menstruațiile, întrebând-o ea confirma lucrul asta dar puțin convingătoare !!! La un moment dat zărim o masina de poliție, o oprim și ii arătam fata plină de sânge!”, au scris pe facebook cei care au publicat filmuleţul.

Oamenii încearcă să o calmeze pe fată şi să o convingă că trebuie să meargă la spital. În tot acest timp, poliţiştii privesc prin geamul maşinii de serviciu.

În cele din urmă fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați, iar persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o și confirmă faptul că victima a fost violată, mai arată Europa FM.

Reprezentanţii IPJ Galaţi au declarat pentru Jurnalul Olteniei că a fost întocmit un dosar penal pentru act sexual cu un minor.

Deocamdată, din datele pe care le avem, este vorba despre un act sexual cu un minor, fiind întocmit un dosar penal în acest sens”, ne-a declarat Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi

Cei doi agenţi care nu s-au mişcat din maşină sunt acum cercetaţi disciplinar.

De ieri s-a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de aceştia, la finalizare se vor dispune măsurile legale. Sancţiunea poate merge de la mustrare scrisă, până la destituirea din Poliţie”, a mai precizat, pentru Jurnalul Olteniei, Gabriela Costin.

Politica