sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinţi: O femeie de 27 de ani a dispărut de la domiciliu

O femeie de 27 ani din comuna mehedinţeană Şişeşti, care a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit, a fost dată în urmărire naţională şi consemn la frontieră.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, autorităţile au fost alertate de mama femeii dispărute, scrie Agerpres.

„La data de 1 august, în jurul orei 18,35, Secţia de Poliţie Rurală Izvoru Bârzii a fost sesizată de o femeie de 52 ani, din comuna Şişeşti, judeţul Mehedinţi, despre faptul că fiica sa Zaharia Magdalena Larisa, de 27 ani, din aceeaşi localitate, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel naţional, dar şi instituită măsura consemnului la frontiera de stat a României, semnalmentele acesteia fiind comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, dar şi altor structuri în vederea identificării”, se precizează în comunicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoana dispărută are ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,60 metri înălţime, păr negru, faţă prelungă, iar la data dispariţiei purta pantaloni scurţi de culoare neagră, bluză alb cu negru, fiind încălţată cu papuci.

Cei care pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

spot_img
spot_img

Politica