luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şeful CJ Mehedinţi, inspecţie la şantierele din judeţ

Preşedintele Consiliului Judeţean, Aladin Georgescu, a făcut, la finalul săptămânii, inspecţii în teren la şantiere deschise în Mehedinţi.

Şeful administraţiei mehedinţene a mers pe Drumul Județean 606A, între localitățile Dumbrava și Albulești, pe care se toarnă covor asfaltic. Este vorba despre un drum care nu a fost niciodată asfaltat.
“În urma discuțiilor pe care le-am avut la fața locului, am primit asigurări că așa cum stau lucrurile, în toamna acestui an, lucrarea va fi finalizată, deși termenul asumat prin contract este sfârșitul anului.
Mă bucur să văd că oamenii chiar apreciază astfel de investiții, întrucât de acum înainte scapă de praful specific drumului neasfaltat și vor putea circula în condiții foarte bune!
Prioritățile județului sunt prioritățile noastre, la Consiliul Județean Mehedinți”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Pe de altă parte, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers împreună cu secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Alin Chirilă, în comuna Malovăț, acolo unde, însoțiți de primarul Ion Michescu, au vizitat șantierul din satul Colibași. Lucrările la sistemul de canalizare au început de puțin timp și se desfășoară în ritm susținut, ele fiind realizate în baza unui proiect în valoare de 2,2 milioane euro, finanțat de Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală și care vizează realizarea sistemului de canalizare și în satul Malovăț, spun reprezentanţii CJ Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lucrările la sistemul de canalizare din Colibași sunt în plină desfășurare. Vestea bună este că după ce se vor finaliza, începe asfaltarea ulițelor, fapt ce îi bucură pe locuitori pentru că li se îmbunătățesc considerabil condițiile de trai. Comuna Malovăț este un exemplu clar despre cum Guvernul PSD – ALDE reușește să investească sume importante în condiții esențiale pentru oameni, dar de care nu au beneficiat până acum. Îl felicit pe domnul primar Ion Michescu pentru implementarea acestor proiecte și îi doresc mult succes până la finalizarea lor!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica