miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii Târgu Jiu, fără bani de deplasare

Echipa de fotbal din Liga a doua, Pandurii Tg. Jiu, a anulat meciul amical pe care trebuie să-l dispute pe terenul celor de la CS Mioveni. Partida era programată încă de la reunirea lotului, dar problemele financiare de care clubul gorjean nu scapă i-au făcut pe conducători să anuleze întâlnirea.

Anunțul a fost făcut de cei de la CS Mioveni, care au postat pe pagina oficială de Facebook a clubului un anunț pentru suporterii echipei. Fanii au fost informați că echipa lor nu va mai da piept cu formația din Tg. Jiu, iar antrenorul a fost nevoit să programeze un „joc școală”.

„Adversarul pe care echipa noastră trebuia să îl întâlnească în amicalul de mâine, Pandurii Tg Jiu, a anunțat cu câteva minute în urmă că nu se va mai prezenta la meci, din cauza unor probleme financiare, de ultim moment, apărute. În aceste condiții, antrenorul Marius Stoica a programat de la aceeași oră, 12.00, un joc școală, pe Stadionul Orășenesc, lotul urmând a fi împărțit în două echipe”, a fost comunicatul celor de la CS Mioveni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adrian Bogoi, antrenorul pandurilor, le-a dat liber fotbaliștilor până astăzi. Trupa gorjeană a avut probleme financiare și la finalul sezonului trecut, atunci când era pe cale să retrogradeze, în urma unei depunctări. Problemele cu banii nu sunt singurele cu care se confruntă gorjenii. Stadionul cel nou nu este gata de inaugurare, așa că meciurile din startul sezonului se vor disputa tot pe un teren artificial.

 

Politica