marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Teodorovici vrea gratuitate pe tren doar pentru studenții fără restanţe

Ministrul Finanţelor a declarat joi, că vrea să condiţioneze gratuitatea studenţilor la transportul feroviar de performanţa academică . „De ce să nu fie încurajată situaţia la învăţătură? Să fie una foarte bună, fără restanţe, fără repetenţi”, a declarat Eugen Teodorovici.

Teodorovici a afirmat că facilităţile actuale pentru studenţi privează alte categorii sociale de posibilitatea de a avea transport gratuit. Numărul mare de studenţi care circulă cu trenul privează multe alte persoane de avea acces la această formă de transport, în viziunea ministrului, scrie Mediafax.

Potrivit ministrului, limitând călătoriile gratuite pe sectorul feroviar pentru studenţi se aplică gratuitatea în alte ramuri de transport, precum domeniul rutier şi naval.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, ministrul vrea să condiţioneze toate aceste gratuităţi de perfomanţa academică: „De ce să nu fie încurajată situaţia la învăţătură? Să fie una foarte bună, fără restanţe, fără repetenţi. Vine statul şi suportă şi încurajează învăţatul cu note bune şi note mari”.

Politica