luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Om de afaceri, bătut cu bestialitate cu ranga pe stradă

Omul de afaceri, Florin Glodeanu, în vârstă de 42 de ani, care a câştigat o licitaţie organizată de Direcţia Silvică Gorj, pentru a culege trufele din  pădurile judeţului, fost bătut cu sălbăticie astăzi, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu.

Bărbatul a venit la maşină şi şi-a găsit roata înţepată. La un moment dat, de acesta s-a apropiat un bărbat, care după puţin timp a început să-l lovească. Imediat a venit o altă persoană care a scos un levier dintr-o plasă şi a început să-l lovească într-un mod barbar. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere video.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Gorj, ”bărbatul de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu,  a sesizat faptul că în dimineaţa aceleiasi zile, în timp ce se afla pe o strada din municipiul Târgu Jiu, în apropierea locuinţei de domiciliu, doi bărbaţi necunoscuţi au exercitat acte de violenţa asupra sa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, bărbatul a sesizat că autoturismul acestuia, proprietate personală, are anvelopa din dreapta spate înţepată”.

Acesta a mai spus că s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunilor de lovirea si alte violente şi distrugere iar poliţiştii cuntinuă cercetările în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.
.

sursa foto Adevărul

Politica