sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Campionii ”U13”, premiați de Consiliul Județean Gorj

Echipa de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, câștigătoare a Campionatului Național “U13”, a fost premiată de Consiliul Județean (CJ) Gorj.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, a felicitat atât membrii echipei cât și antrenorii acesteia pentru performanța obținută, arată reprezentanţii CJ Gorj.

Echipa de fotbal juniori LPS Târgu Jiu este alcătuită din: Chelaru Luca-Victor, Bărbulescu Iulian-Mario, Pirea Șerban-Nicușor, Iuțalîm Mihai-Alexandru, Croitoru Eduard-Ionuț, Miruță Marius-Constantin, Pirtea Mario-Andrei, Poenaru Andrei, Deaconu Mihai-Liviu, Bărăitaru Mario-Alexandru, Purdescu Ionuț-Adriano, Chepcel Denis-Ionuț, având ca antrenori: prof. Tîlvescu Valentin și prof. Hîrsu Dorin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Federația Română de Fotbal a organizat, prin Departamentul Competiții, etapele zonale semifinale și finale ale competiției, la care au participat echipele de juniori ale cluburilor din Liga I, Liga a II-a și Liga a III-a în conformitate cu art. 33, alin. 3 din ROAF, precum și echipele de juniori ale tuturor cluburilor care au participat în Campionatul Național U13 ediția 2017-2018.
Duminică, 23 iunie 2019, la Centrul Național de Fotbal Buftea, s-a disputat ultimul act al Campionatului Național Under 13, competiție rezervată copiilor născuți începând cu anul 2006.
Finala Centrului Național U13 s-a jucat în formulă 8+1, pe durata a două reprize a câte 30 de minute, echipa de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu reușind să câștige competiția.

spot_img
spot_img

Politica