joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Începe licitația pentru Cicâldău! Un nou club a intrat pe fir!

România U21 s-a calificat în semifinalele turnerului final, iar prețul tinerilor tricolori a explodat.

Naționala lui Mirel Rădoi a realizat o performanță remarcabilă: este în penultimul act al Europeanului din Italia. Cicâldău și colegii săi au câștigat o grupă infernală, din care au mai făcut parte Franța și Anglia și vor juca în semifinale, mâine, contra Germaniei. Calificarea în ultimele 4 echipe ale turneului continental îi duce și la Jocurile Olimpice, performanță care nu a mai fost atinsă din 1964.
Un efect colateral al calificării în semifinale este creșterea cotelor jucătorilor români. Patronii care-i au sub contract nu pot face altceva decât să-și frece mâinile de bucurie. Despărțirea de Alex Cicâldău este iminentă, mai ales dacă ținem cont de faptul că Mihai Rotaru a vândut jucători în vârful formei lor. Iar ce moment poate fi mai bun pentru o nouă vânzare decât prezența în vitrina turneului final U21.
Mai ales că Cicâldău are o grămadă de variante. Standard Liege îl vede ca înlocuitorul perfect pentru Marin, vândut pe bani grei la Ajax Amstedam. Presa belgiană susține însă că jucătorul Craiovei ar putea fi deturnat de Olympique Lyon. „Lyon vrea să îi spulbere visul lui Standard de a-l transfera pe Cicâldău”, anunță voetbalprimeur.be. Totodată, ziariștii italieni speculează că Sassuollo e în cursa pentru semnătura jucătorului format de Academia lui Hagi.
Directorul de imagine al CSU Craiova, Gică Craioveanu, consideră că Alex Cicâldău face mai mulți bani decât Mitriță: „Băiatul ăsta va fi vândut pe 8-10 milioane. E un jucător box to box, ceea ce avem nevoie în fotbalul românesc. În 2-3 ani, va pleca pe 8-10 milioane de euro”.

Politica