duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova a pierdut primul meci din semifinala cu Sibiu

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a cedat în prima rundă din faza semifinalelor. Oltenii au fost învinși de CSU Sibiu, scor 61-83, dar păstrează șanse la o finală istorică. În ciuda distanței, trupa din Bănie a fost susținută de un număr mare de fani, lucru de care echipa nu prea a avut parte în istoria recentă. Fanii craioveni au ținut să le mulțumească gazdelor pentru primirea călduroasă.

„După o perioadă bună de timp, Craiova a avut din nou o galerie numeroasă într-un meci jucat în deplasare. Mulțumim Sibiu pentru primire, opitalitate”, se arată într-un comunicat al celor de la Universitatea Craiova Baschet Fans, grupul ce a organizat deplasarea suporterilor olteni.

 

SCM U Craiova și CSU Sibiu dau piept în runda 2, chiar astăzi, pe același teren. Meciul este programat la ora 18:15, iar dacă vor câștiga, alb-albaștrii au prima șansă la calificarea în finală, dacă se ține cont de avantajul terenului propriu, pe care îl vor avea în următoarele două partide. Nici un rezultat negativ nu îi scoate pe elevii lui Todorov din luptă. Aceștia vor avea șansa să abțină două victorii acasă și să ducă duelul în decisiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica