luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliștii craioveni, aproape să scrie istorie

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a început jocurile din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM), etapă a campionatului din care oltenii fac parte în premieră. Trupa din Bănie se duelează pentru un loc în semifinale cu SCM Timișoara. Startul a fost unul destul de alarmant, ținând cont de faptul că elevii lui Todorov au pierdut primul meci, chiar pe teren propriu, scor 71-69. În runda a doua, Craiova a reușit să învingă cu scorul de 88-72 și a obținut prima vicotrie din istorie, în play-off-ul LNBM.

Cea de-a treia confruntare dintre Craiova și Timișoara s-a jucat în Banat, iar craivoenii au preluat condurcerea la general, după ce s-au impus, scor 90-78. Sistemul după care se dispută competiția este „cel mai bun din 5 meciuri”. Așadar, cu o victorie în următoarea partidă, alb-albaștrii se califică în semifinale. Cel de-al patrulea duel se dă chiar astăzi, de la ora 18:00, tot pe terenul timișorenilor.

Un rezultat pozitiv poate fi rodul eforturilor pe care baschetbaliștii Craiovei le-au depus de la începutul sezonului. Chiar înainte de începerea sferturilor, elevii lui Aco Todorov s-au arătat încrezători în forțele lor și, totodată, și-au manifestat dorința de a ajunge în faza următoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am muncit și muncim pentru că vrem să ajungem în semifinale. Până atunci, trebuie să învingem pe Timișoara. Suntem foarte motivați”, spunea Porter Troupe.

Politica