vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE are opţiuni diferite în alianţa cu PSD şi cere celorlalte partide să fie corecte în campanie

Varujan Vosganian, candidat ALDE la alegerile europarlamentare, a susţinut, joi, o conferinţă de presă la sediul partidului de la Dolj, conferinţă la care au luat parte deputatul Ion Cupă, preşedinte ALDE Dolj, Anișoara Stănculescu, președinte ALDE Craiova și Nicu Marinescu, vicepreședinte ALDE Dolj.

Varujan Vosganian a afirmat că ALDE urmăreşte să obţină peste 10 procente la alegerile din 26 mai. El a mai afirmat că: “În tot ce ține de programul de guvernare, alianța funcționează. În ce nu este prevăzut în acest program, alianța și-a păstrat dreptul de a avea opțiuni diferite. De exemplu, la alegerile de primari, noi și cu PSD ne aflăm pe poziții diferite. Noi solicităm alegeri în două tururi și PSD într-un singur tur. În legătură cu protocoalele, lucrurile sunt clare, niciunul dintre cele două partide nu preia parlamentari de la celălalt și nu duce acțiune sistematică de convingere. Asta e o acțiune subterană pe care le partidele o exercită și uneori sunt și greu de dovedit pentru că primarii nu trec de la un partid la altul ca să nu își piardă mandatul”, a afirmat Vosganian.

Anişoara Stănculescu a precizat, la rândul său:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu vreau să fac un apel de bună credinţă către toate partidele politice şi către organizaţiile din Dolj să-şi canalizeze energiile pe ceea ce au ele de oferit cetăţenilor. Campania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai nu a început sub cele mai bune auspicii, nici în Craiova, nici în judeţul Dolj. În prima zi de campanie au fost rupte afişele partidelor de pe panouri şi au fost puse de la alte partide. În 15 comune din judeţ, primarii nu au asigurat panourile pentru afişaj”, a afirmat Anişoara Stănculescu, preşedinte ALDE Craiova.

Politica