sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bonificaţia pentru plata integrală a dărilor către stat, o păcăleală

Promisiunile ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi ale premierului Viorica Dăncilă, legate de acordarea bonificaţiei pentru plata integrală a dărilor către stat, respectiv impozitul pe venit şi contribuţiile la sănătate şi pensii, s-au dovedit un fiasco total, scrie Adevărul.

Deocamdată nu se va acorda niciun fel de bonificaţie, după cum reiese din răspunsurile date de Fisc contribuabililor, în ultima sesiune de îndrumare şi asistenţă contribuabili, care a avut loc la 20 martie a.c.   Potrivit acestora, bonificaţiile nu se pot acorda pentru că nu sunt prevăzute în legea bugetului de stat pe 2019.

Sistemul de bonificaţii pentru plata integral a contribuţiilor prevedea un bonus de 5%.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

 “Pentru depunerea Declaraţiei unice prin mijloace electronice de transmitere la distanţă şi plata integrală a obligaţiilor fiscale până la data de 31 iulie 2019, inclusiv, se va acorda o bonificaţie de 5%”, spunea Teodorovici chiar în ziua când prelungea termenul de depunere din martie în iulie.

La 12 martie, premierul Viorica Dăncilă anunţa că termenul limită până la care trebuie depusă Declaraţia Unică a fost prelungit până la data de 31 iulie.

spot_img
spot_img

Politica