sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Viorica Dăncilă, “uitată pe drum” de Dragnea şi liderii PSD

Liviu Dragnea a fost întâmpinat cu huiduieli, vineri, 19 aprilie, şi la Botoşani, judeţul în care PSD a câştigat alegerile aproape de fiecare dată în ultimele trei decenii. Însoţit de Viorica Dăncilă, liderul social-democrat a participat la alegerile interne din cadrul filialei judeţene PSD. Pe toată durata vizitei, zeci de persoane au scandat lozinci împotriva acestuia, dar şi a PSD.
”În democraţie hoţii stau la puşcărie„ şi ”Jos penalii” au fost doar câteva dintre mesajele acestora la adresa şefului PSD.
Dragnea a coborât rapid din mașina în care călătorea împreună cu Dăncilă și a urcat scările edificiului împreună cu ceilalți lideri, în timp ce premierul a rămas în urmă, fiind practic ignorată de PSD-iști. Dragnea a intrat primul în clădire, urmat de ceilalți lider și, într-un final, și de Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a venit împreună cu Sorina Pintea în jurul orei 12.45, înaintea liderului PSD. Liviu Dragnea a ajuns mai târziu, cel mai probabil pentru a fi evitate situaţiile neplăcute, mai ales că încă de la ora 12.00 aproximativ 25 de protestatari anti-PSD s-au aşezat în faţa Casei Sindicatelor, clădirea unde urma să aibă loc întîlnirea. În faţa protestatarilor, s-a postat un dispozitiv de jandarmi.

Pentru a evita huiduielile şi injuriile, preşedintele PSD a intrat împreună cu grupul de miniştri pe intrarea laterală în Casa Sindicatelor, evitând grupul de protestatari. Aceştia şi-au dat seama că liderul PSD se află în interiorul clădirii abia după ce i-au auzit vocea la difuzoarele exterioare montate pe clădire tocmai pentru a fi auzit şi de PSD-iştii care n-au mai putut intra fiindcă nu mai era loc.

spot_img
spot_img

Politica