duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poşta refuză să distribuie pliantele electorale USR-PLUS

Reprezentanţii Alianţei 2020 USR-PLUS au anunţat, joi, că vor da în judecată două filiale ale Poştei Române, din Giurgiu şi Tulcea, din cauză că au refuzat să distribuie pliantele electorale ale acestora, informează Mediafax.

Acţiunea Alianţei este motivată de faptul că cele două filiale ale Poştei Române au distribuit ziarele de campanie ale PSD, dar refuză să distribuie pliantele USR-PLUS deoarece conţin un îndemn la vot pe 26 mai şi în opinia reprezentanţilor instituţiei reprezintă “propagandă electorală”, informează reprezentanţii formaţiunilor, într-un comunicat de presă.

De asemenea, liberalii au depus, joia trecută la sediul DNA o sesizare în legătură cu contractul PSD-Poşta Română.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anterior, Ludovic Orban, anunţa că va da în judecată PSD pentru că a încheiat un protocol cu Poşta Română, astfel încât pensionarii să primească, odată cu pensia, şi un material electoral din partea social-democraţilor cu mesaje împotriva liberalilor. Liderul PNL a afirmat că, potrivit protocolului încheiat între PSD şi Poşta Română, fiecare poştaş este obligat ca, odată cu banii de pensie, să le dea pensionarilor şi un material de campanie cu atacuri la adresa partidului pe care în conduce.

Politica