luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pagina de Facebook Dexonline, controlată de hackeri

Pagina a coborât la 416.000 de urmăritori, după ce avea peste 440.000 înainte de momentul în care administratorii au pierdut controlul acesteia, pe 26 februarie, scrie Adevărul.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Dexonline, Radu Borza, ”Un anonim a preluat controlul paginii, ca ‘page owner’, nu doar ca administrator. Practic, ne-au eliminat pe noi. Am trimis mai multe documente la Facebook, dar nu s-a rezolvat. Ne-au cerut şi mai multe acte, inclusiv o declaraţie notarială, dar fără succes”.

Acum, pe pagina dexonline pot fi văzute videoclipuri cu răni sau diverse probleme ale feţei, precum punctele negre sau coşurile, care au îndepărtat un număr mare din susţinătorii paginii, datorită naturii lor dezgustătoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pagina Dexonline a adoptat, în repetate rânduri, poziţii anti-PSD, cel mai cunoscut moment fiind desemnarea cuvântului ”muie” drept cuvânt al lunii august, anul trecut. Ulterior, acesta a fost şi cel mai căutat cuvânt din 2018.

Cazul demonstrează problema securităţii Facebook, care, conform spuselor lui Borza, nu poate face nimic pentru a-l ajuta pe acesta să recupereze pagina.

 

Politica