vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cârțu: „Sunt la dispoziția șefului meu, patronul Mihai Rotaru!”

Atacantul Craiovei Maxima va ocupa pentru prima dată o funcție administrativă. Obiectivul pe care și l-a fixat: titlul de campionă!

Sorin Cârțu va fi noul manager general al CS Universitatea Craiova. Funcție care au ocupat-o, rând pe rând, Pavel Badea, Gheorghiță Geolgău, Felix Grigore și Marcel Popescu. Cârțu a anunțat că Mangia poate să stea fără frică: „N-am nicio treabă cu responsabilitățile băncii tehnice. Acum doi ani și ceva m-am lăsat de antrenorat, nu mai revin niciodată pe banca tehnică, deci Devis să vadă în mine ultimul dușman, deci niciodată nu se pune problema. E ok așa, cât ne-am întâlnit. Acum o să ne întâlnim mai des. Dar eu am o poziție administrativă, sunt la dispoziția șefului meu, patronul Mihai Rotaru. Tot ce înseamnă responsabilitățile tehnice, elogiile și supărările, sunt la nivelul lui Devis Mangia. Eu vin într-o poziție nouă pentru mine, n-am fost niciodată într-o poziție administrativă”, a spus Sorinaccio la Digi Sport Matinal.

Despre jocul cu Astra, Cârțu a spus: „Când bați, întotdeauna e mai bine. Și meciul trecut a fost bine, exceptând faptul că Astra a avut două ocazii mari în prima repriză. Așa, meciul s-ar fi îndreptat tot către 1-0, dar nu știu ce s-a întâmplat atunci. Ar fi bine ca, odată cu întoarcerea mea, echipa să fie mai aproape ca anul trecut să ia titlul. Anul ăsta ești aproape pentru câștigarea campionatului”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noul manager general al oltenilor nu-I va cere lui Mangia să facă spectacol: „După mine, rezultatele contează cel mai mult și mai puțin să urmăresc spectaculozitatea. Cam așa trebuie să se desfășoare toate, că și 1-0 îți aduce 3 puncte, la fel ca 3-0 sau 4-0. Sigur că e spectaculozitatea, dar ce te interesează pe tine sunt obiectivele, cupe europene, campionat sau ce ai. Așa se îndeplinesc, cu rezultate”. 

Politica