sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova poate relansa lupta pentru podium

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, joacă în deplasare la U Cluj, mâine de la ora 17:30. Partida va conta pentru etapa cu numărul 18 din Liga Florilor și le poate readuce pe sportivele din Bănie în lupta pentru locurile fruntașe.

În ultima etapă, oltencele au câștigat meciul disputat pe teren prorpiu contra celor de la Măgura Cisnădie, formație ce le eliminase din Cupa României.  În acest moment, elevele lui Bogdan Burcea se axează doar pe campionat, după ce au fost eliminate și din Cupa EHF. O revenire ar fi ceva senzațional pentru craiovence, ținând cont de forma slabă pe care echipa a avut-o încă din startul sezonului.

Podiumul Ligii Florilor este ocupat de SCM Rm. Vâlcea, CSM București și Măgura Cisnădie, în timp ce Craiova ocupă locul 7, cu 21 de puncte acumulate. Formația gazdă de mâine, U Cluj, se zbate în subsolul clasamentului, pe locul 12 și are 6 puncte, cu 11 mai puțin decât ultima poziție ce asigură rămânerea în prima ligă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Capul de afiș al acestei etape este meciul dintre ocupantele primelor două poziții din primul eșalon al handbalului feminin românesc. SCM Rm. Vâlcea primește replica starurilor de la CSM București, iar acest duel poate fi decisiv pentru deciderea campioanei.

Meciurile etapei:

U Cluj – SCM Craiova

Corona Brașov – Bistrița

CSM Slatina – Gloria Buzău

Dunărea Brăila – Galați

Măgura Cisnădie – Baia Mare

SCM Rm. Vâlcea – CSM București

 

Politica