miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

După despărțirea de Costea și Dina, FCU Craiova și-a găsit omul de gol!

Robert Răducanu este vârful de care FCU Craiova avea nevoie. Atacantul a început să marcheze la foc automat.

 

FCU Craiova a trecut rapid peste despărțirea de vedetele Florin Costea și Mihai Dina. Napoli a găsit o veritabilă gură de foc, Robert Răducan, 22 de ani, marcând meci de meci înainte de restartul sezonului. După golul marcat în poarta Pandurilor, acum o săptămână, Răducanu a reușit doppietta contra celor de la CSM Slatina. FCU s-a impus cu 3-2 în ultimul amical dinainte de începerea returului. Pe lângă dubla lui Răducanu a contribuit la victorie Claudiu Bălan, cel care a deschis scorul în minutul 8 al întâlnirii. Este al doilea succes la rând repurtat de craioveni în amicalele disputate în țară. În plus, FCU Craiova și-a luat revanșa în fața celor de la CSM Slatina, echipă ce a eliminat-o din Cupa României.

 

4 jucători noi la FCU Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru a-i oferi variante antrenorului Nicolo Napoli, conducerea FCU Craiova a continuat în forță campania de achiziții. Pe ultima sută de metri a perioadei de mercato au sosit în Bănie 4 jucători noi. Este vorba de atacanții Fisayo Adarabioyo și Adrian Șter, și mijlocașii Keita Saibaa Maudo și Takahashi Kazuki.

Fisayo Adarabioyo (24 de ani) este fratele lui Tosin Adarabioyo, jucătorul lui Manchester City, împrumutat la West Bromwich Albion, grupare din Championship. Vârful nigerian de 1.9 metri a avut o traiectorie interesantă, crescut de Manchester City a evoluat pentru formațiile Birmingham City și Crystal Palace, dar a bifat și 12 prezențe în Eredivisie, în tricoul lui NAC Breda.

Keita Saibaa Maudo (21 ani) are 3 prezențe la nivelul ligii secunde din România, marcând o dată pentru ACS Poli Timișoara. În vreme ce mijlocașul japonez Kazuki Takahashi (22 ani) a fost o prezență constantă în primul 11 al formației FF Jaro, din liga secundă finlandeză, unde a luat startul în 25 de partide. Adrian Șter (20 ani) a fost legitimat ultima oară la campioana României, CFR Cluj. Toți cei patru jucători au semnat contracte pe o perioadă de doi ani și jumătate, adică până în vara lui 2021.

 

Politica