joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Belinda Bencic a câștigat turneul de la Dubai

Sportiva elvețiană Belinda Bencic (locul 45 WTA) a învins-o sâmbătă pe Petra Kvitova (Cehia, locul 4 WTA şi cap de serie 2) şi a câştigat turneul de categorie Premier 5. În urma acestui rezultat, Simona Halep va rămâne, de luni, numărul 2 în clasamentul WTA.

Belinda Bencic a trecut de Petra Kvitova cu scorul de 6-3, 1-6, 6-2, după o oră şi 43 de minute.
Sportiva, care luna viitoare împlinește 22 de ani, obţine astfel primul titlu în acest sezon şi al treilea al carierei.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, ea ar putea redeveni liderul WTA după Indian Wells, următoarea mare competiție din circuitul feminin la care participă. Simona Halep are în acest moment 5.727 de puncte și, după prezența în semifinalele de anul trecut ale competiției californiene, are de apărat 390 de puncte. În situația în care se va impune pentru a doua oară în carieră la Indian Wells, va acumula 6.337 de puncte, scrie digisport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Simona Halep a pierdut, la sfârșitul lunii ianuarie, prima poziţie în clasamentul WTA, după o dominație de 48 de săptămâni consecutive, 64 în total, şi după ce finalista din 2018 a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open 2019. Ea a coborât pe locul al treilea, fiind întrecută de Naomi Osaka şi Petra Kvitova, dar după trei săptămâni, finalistă fiind la Doha, a urcat pe locul 2 WTA.

Politica