vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandalul de la secţia de Psihiatrie Târgu Jiu continuă. Au apărut noi imagini

După apariţia unei înregistrări în care o pacientă internată la Psihiatrie, în Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu, a fost filmată în lenjerie intimă în timp ce săruta un bărbat prin grilajul despărţitor şi fiind pipăită de un alt bolnav, au apărut imagini cu doi asistenţi care se tund în sala de mese, informează Mediafax.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a deschis o nouă anchetă la Secţia de Psihiatrie, după ce doi asistenţi au fost fotografiaţi în timp ce se tund în sala de mese.

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a declarat, miercuri că, înregistrarea a fost făcută în luna decembrie a anului trecut, iar conducerea unităţii medicale a dispus o anchetă în acest caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi Poliţia Gorj a deschis o anchetă la Secţia de Psihiatrie, săptămâna trecută, după apariţia unei înregistrări video în care o pacientă este filmată în lenjerie intimă, în timp ce sărută un bărbat prin grilajul despărţitor, aceasta fiind pipăită de un alt bolnav.

În urma incidentului, fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gabriela Pătrăşcoiu, a fost destituită.

sursa foto: Mediafax

Politica