joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turc căutat în Olanda pentru proxenetism, prins în Calafat

Un turc, în vârstă de 45 ani, acuzat în Olanda de furt şi proxenetism, a fost prins, duminică, la frontiera Calafat.

Acesta încerca să treacă graniţa cu paşaportul unei alte persoane, intenţionând să ajungă în Germania.

„În data de 03.02.2019, în jurul orei 10:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean german la volanul unui autoturism marca Volkswagen, având ca pasager un bărbat care s-a legitimat cu un paşaport temporar eliberat de autorităţile din Germania.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu ocazia verificării documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat că pasagerul nu este unul şi acelaşi cu bărbatul din fotografia aplicată în paşaportul temporar prezentat pentru control, motiv pentru care a fost condus la sediul instituției pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţeanul turc B.I., în vârstă de 45 ani, iar pe numele acestuia autorităţile din Olanda au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi proxenetism”, conform Poliţiei de Frontieră.

Bărbatul a fost predat autorităților bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

Politica