sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Oltenii au scăpat de salariul lui Glavina!

Până să-l transfere pe Mitriță în America, Rotaru a mai redus din cheltuieli, reușind să se debaraseze de Glavina.

Conducerea alb-albaștrilor a reușit o mutare bună pentru bugetul clubului. A scăpat de Dominik Glavina. Atacantul croat a ajuns la Enosis Neon Paralimniou, formație care se zbate la retrogradare în prima ligă cipriotă. Glavina a bifat doar 9 prezențe în tricoul alb-albastru al oltenilor și, în ciuda poziției de vârf, nu a reușit să puncteze măcar o dată. Lipsa de eficiență a fost motivul pentru care nu a fost luat în cantonamentul din Antalya, ci lăsat să se antreneze cu echipa a doua a clubului, sub conducerea lui Dragoș Bon.
Probabil doar CV-ul în care sunt trecute cele 16 goluri marcate pentru Velenje i-a convins pe ciprioți că poate fi o soluție în ofensivă. O fi contribuit și Cupa ridicată cu CSU Craiova.
Încă un jucător de care oltenii își doresc să scape este croatul Spahija, revenit în România după un împrumut prin Kazahstan. Spahija se antrenează, deasemenea, cu echipa a doua a clubului. De-a lungul sezonului, oltenii au reușit să se dispenseze de Rossi, Nicolai Calancea și Gardoș, toți trei trimiși în Liga a treia, precum și de Burlacu. Au perfectat în această iarnă un singur transfer, cel al veteranului Andrei Cristea, 34 ani.

spot_img
spot_img

Politica