marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, primele antrenamente în Turcia!

Trupa lui Nicolo Napoli este prima echipă de liga a treia din România care desfășoară un stagiu de pregătire centralizat în Turcia.

Cantonamentul oltenilor de la complexul Kervansaray, din stațiunea Lara, a început duminică, cu o ședință de pregătire ce s-a desfășurat după-amiaza, la câteva ore după ce juveții au aterizat în Antalya. Ieri, Nicolo Napoli a stabilit două antrenamente, ca de altfel în fiecare zi în care echipa nu va avea jocuri de pregătire. Din lotul FCU Craiova, doar veteranii F. Costea, Dănănae, Ciucă și Dina sunt obișnuiți cu condițiile de pregătire din Turcia, pentru ceilalți componenți fiind o noutate absolută. În stagiul de la Lara, oltenii au programate cinci meciuri amicale, printre adversarii anunțați numărându-se și ucrainenii de la Vorskla Poltava, pe care concitadina CSU Craiova i-a învins cu 3-0.
Și pentru fotbalul românesc mic, nu doar pentru unii jucători ai FCU Craiova, un stagiu de pregătire în Antalya este o excepție. Din eșalonul secund doar Petrolul Ploiești a plecat în Turcia, restul echipelor pregătindu-se pe plan local. FCU Craiova a spart gheața echipelor de liga a treia care fac stagii de pregătire pe pământ turcesc. Un cantonament în Antalya costă între 30.000 și 50.000 euro.
Trupa lui Nicolo Napoli este pe locul 3 în Liga a treia, la patru puncte de liderul Turris Turnu Măgurele, pentru retur analiștii diviziilor mici anticipând o luptă la promovare între cele două formații.

Politica