marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Teldrum a dat în judecată CJ Teleorman

Compania Teldrum a acţionat în judecată Consiliul Judeţean Teleorman, după ce, la finalul anului trecut Insula Belina şi Braţul Pavel au trecut, prin hotărârea autorităţi judeţene, din administrarea CJ Teleorman în cea a statului, reprezentant prin Apele Române.
Acţiunea vine după ce, în luna noiembrie 2017, Insula Belina şi Braţul Pavel treceau, prin hotărârea autorităţii judeţene, din administrarea judeţului Teleorman în aceea a Apelor Române, scrie Mediafax.

Insula Belina şi Braţul Pavel au fost administrate timp de cinci ani de către Consiliul Judeţean Teleorman, care îşi asumase că va construi acolo o zonă de agrement pentru populaţie. Însă după apariţia dosarului penal, instrumentat de DNA, CJ Teleorman a decis că nu mai are niciun motiv să păstreze rolul de administrator, cedând insula în data de 26 noiembrie 2018 Apelor Române, printr-o hotărâre de Consiliu Judeţean Teleorman, motivată de faptul că au trecut cinci ani de la preluarea în administrare a insulei şi nu s-a reuşit acolo construirea niciunui obiectiv de interes public.

spot_img
spot_img

Politica