vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Internaționalul Hanca, la preț second-hand!

Pe lângă vârful cerut de Mangia, conducătorii grupării oltene vor să profite din plin de situația de la Dinamo și să-l ia din haită pe cel mai în formă „câine”.
Mutările pe axa Dinamo – CSU tind să devină o obișnuință. După Bălgrădean, oltenii și-l doresc pe Hanca. Conducătorii grupării craiovene vor să profite din plin de scandalul de la Dinamo. Soția fotbalistului a fost agresată de fanii câinilor pentru că s-a bucurat la golul de consolare marcat de soț în umilința de la Giurgiu.
Imediat după incident, Hanca a declarat că Dinamo a murit pentru el: „Le-am zis lui Danciu, i-am zis lui Bălănescu, am anunțat pe toată lumea, nu știu ce se întâmplă dacă nu-mi reziliază contractul. Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine Dinamo a murit în seara asta”.
Conducătorii câinilor sunt între ciocan și nicovală. Jucătorul s-a exprimat clar că nu mai dorește să continue, iar din această iarnă va intra în ultimele 6 luni de contract. Pentru a mai câștiga ceva de pe urma lui, Negoiță a fixat 100.000 euro preț de transfer.
De chilipir vrea să profite CSU, dispusă să plătească pentru mijlocașul în vârstă de 26 de ani suma solicitată. Craiovenii încearcă să-l atragă prin dublarea salariului de 6.000 euro, cât câștigă acum la Dinamo. Oltenii nu sunt însă singurii interesați de Hanca, această pistă fiind urmărită și de Hapoel Haifa, grupare ce se specializează în transferul de dinamoviști, după ce l-a luat pe Gabi Tamaș.

Politica