sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cele două echipe ale Craiovei, cantonamente în Antalya!

CSU Craiova și-a ales baza de pregătire la Papillon Belvil, acolo unde lotul alb-albastru va fi înregimentat pentru a treia oară din 2014 încoace.

Conducerea formației oltene din prima ligă a stabilit perioada și locația în care trupa lui Devis Mangia va face cantonamentul de iarnă. Astfel, CSU va efectua stagiul de pregătire centralizat în Antalya, stațiunea Belek. Jucătorii craioveni vor fi cantonați la Papillon Belvil, pentru a treia oară din 2014 încoace, aceasta fiind una dintre locațiile decente de pe riviera turcească. Oltenii au mai fost la Papillon Belvil în iarna lui 2015, când echipa era condusă de cuplul Sorin Cârțu – Emil Săndoi, și iarna trecută, când Mangia era la timonă. Baza sportivă de la Papillon Belvil dispune de 8 terenuri de antrenament, situate la 15 minute de mers cu autocarul de la resort. Mai există un teren de pregătire chiar lângă hotel. Craiovenii se vor pregăti în Antalya timp de 18 zile, în perioada 8-26 ianuarie, răstimp în care vor disputa și o serie de meciuri de verificare.
Totodată și surse apropiate clubului de liga a treia, FCU Craiova, susțin că și elevii lui Nicolo Napoli vor face pregătirea de iarnă tot în Antalya. Este puțin probabil ca echipele oltene să se intersecteze, Costea și compania urmând să plece în Turcia în luna februarie.

Politica