marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noul hit al suporterilor olteni: „Un șut pe poartă, să tragem un șut pe poartă!”

Peste 400 de fani craioveni au îndurat condițiile vitrege din Ștefan cel Mare și au asistat la o umilință istorică a favoriților.
Contextul era ideal pentru o victorie a oltenilor în Groapa câinilor. CSU Craiova, deși chinuit, legase trei succese la rând. Dar în special datorită faptului că Dinamo era în cădere liberă, parcă niciodată în istoria sa neavând o perioadă atât de slabă. Drept urmare, peste 400 de fani olteni s-au înghesuit în peluza din Ștefan cel Mare, dornici să trăiască pe viu o biruință pe terenul câinilor după 24 de ani. Însă socotelile le-au fost încurcate de prestația lamentabilă a favoriților, fără orizont, fără aplomb, lipsiți de determinare.
În minutul 55, Dinamo avea 3-0, iar Mitriță și colegii săi nicio reacție. Șocați de evoluția penibilă a favoriților, fanii au început să cânte: „Un șut pe poartă, să tragem un șut pe poartă!” ori „Mangia, te rugăm, un șut pe poartă să dăm”, apoi i-au ironizat pe Bancu și ai săi: „Campionii, campionii!”. La finalul meciului, când jucătorii au venit să salute galeria, aceasta le-a întors la propriu spatele. Gest explicat pe rețelele de socializare de Sezione Ultra 2000: „Pentru Știința am făcut deplasarea, nu pentru nesimțiții care aseară s-au îmbrăcat în tricourile Ei”. În vreme ce facțiunea Vechiul Spirit Ultras a postat: „Susținuți ca acasă în groapa înghețată a câinilor spurcați / N-ați avut deminitatea ca un moment de reproș neagresiv să suportați / Ieri ne-ați arătat că sunteți doar niște copii răsfățați!”. Iar în post-scriptum au trecut: „Domnule Mangia, cu acest lot și condițiile oferite, destui antrenori ar fi reușit aceleași rezultate. Treziți-vă!”.

Politica