luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Opoziţia vrea o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, că s-a întâlnit cu liderii PNL şi PMP, Ludovic Orban şi Eugen Tomac, pentru a discuta despre strategia legată de depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului.

Se pare că Opoziţia are deja pregătit un text al moţiunii de cenzură.

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, marţi, după ce Comisia Europeană a prezentat raportul MCV în care critică justiţia din România, că ţara noastră riscă să iasă din Uniunea Europeană şi că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a devenit obligatorie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi Ludovic Orban, a susţinut că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului se apropie.

Eugen Tomac, preşedintele PMP a făcut, sâmbătă, un nou apel la colegii săi din opoziţie pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, susţinând că, fără un atfel de demers, ţara este lovită de ciuma roşie, iar Liviu Dragnea va fi singurul care va ieşi cu faţa curată.

Ultima moţiune de cenzură împotriva Executivului, iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP, a fost depusă pe 20 iunie.

Pe 27 iunie, Camera Deputaţilor şi Senatul au respins moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, inititulată „Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”. Parlamentarii PSD-ALDE au fost prezenţi în sală, pentru a asigura cvorumul la moţiune, dar nu au votat.

Politica