sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Scandalul continuă între CSU și FCU! „Numele Universitatea nu era deținut legal”

Președintele CSU Craiova i-a răspuns lui Mititelu, după ce acesta a publicat mandatul prin care îl împuternicea pe Marcel Popescu să-l vândă pe Costea la Benfica.

Marcel Popescu a declarat că Florin Costea nu a jucat la Universitatea Craiova. Adrian Mititelu a postat pe pagina de facebook personală un mandat exclusiv din 2010 prin care îl împuternicea pe Marcel Popescu, în calitatea sa de impresar, să negocieze transferurile lui Silviu Lung, Valerică Găman și Florin Costea la Benfica Lisabona.

Actualul președinte al CSU Craiova a intrat telefonic la gspTV pentru a-i răspunde lui Mititelu: „Universitatea Craiova este cea care acum e pe locul 3. Faptul că și în 2010 se numea Universitatea Craiova nu înseamnă că era și un drept legal. E ca și când mi-ați spune că cineva care pune pe o mașină oarecare sigla Mercedes are Mercedes. Numele la un moment dat a fost Universitatea Craiova, dar era un nume pe care și-l însușiseră cei care plimbau de la unul la altul acest club, fără să aibă acordul instituției de învățământ superior și fără să aibă documente care să justifice acest lucru. Binevenită e o altă echipă în prima ligă în Craiova, cum se va numi ea asta nu mai știu. Dar credibilitatea actualei echipe o dau tribunele pline de pe Ion Oblemenco, o dau cei 25.000 care au fost la București la finala Cupei”.
Apoi a adăugat: „Respect celălalt club, îi doresc să promoveze, să dea jucători la Benfica, dar trebuie să aibă decență. Ați văzut evenimentele de la meciul de pe Extensiv? Vi se pare normal dacă nu sunt bilete să dai foc la tribună? S-a incendiat o tribună, s-au distrus mașini! Nu e niciun fel de justificare a acțiunilor lor, contra organelor de poliție, a jandarmilor, a stewarzilor, distrugerea de bunuri, a mașinilor, nu are nicio treabă că sunt sau nu sunt bilete. Nu e nicio stare de iritare.”

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica