marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pompier voluntar gorjean, implicat în accidentul de la Orșova

Doi șoferi din Gorj au fost implicați în accidentul de la Orșova. Zeci de minute a fost blocat traficul rutier miercuri, pe drumul național care face legătura între Drobeta Turnu Severin și Orșova.

Unul dintre șoferii gorjeni este pompier voluntar la platforma petrolieră de la Turburea și se află în timpul sau liber. Apropiații lui spun că pompierul lucrează mai multe zile, după care își ia liber pentru a lucra pe tir. Bărbatul care conducea tirul a pierdut controlul volanului în momentul în care a dat în frâne pentru a reduce viteza. Acesta a spus că ar fi vrut să evite o groapă când s-a întâmplat nenorocirea. Se pare că norocul n-a fost de partea lui. Tirul a intrat pe contrasens, unde circula regulamentar un alt gorjean, în vârstă de 30 de ani, din Bumbești Jiu. Mașina lui a ricoșat în alta, care era condusă de un bucureștean de 74 de ani. Cei doi au fost răniți ușor, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferii aflați în trafic au sărit să le dea o mână de ajutor, unul din ei decuplând bornele de la baterie, asta pentru a nu izbucni un incendiu.

De altfel, unul dintre martorii oculari a făcut un live pe Facebook în care povestea că o parte din vina este și a unui șofer din Mehedinți, viceprimar de comuna, care s-ar fi angajat în depășirea mai multor mașini în coloană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii din Mehedinți au deschis dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul și cine este vinovat. Niciunul din șoferi nu consumase alcool.

Politica