vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova II – FCU Craiova, duel în teren și în tribune!

UPDATE/ Partida s-a terminat nedecis, scorul final rămânând 1-1.

_______________

S-a modificat scorul pe tabela de marcaj! Primii care au înscris au fost jucătorii gazdă, urmați de cei ai FCU. Peluza Sud a incendiat zona destinată suporterilor oaspeți, imediat după ce favoriții au restabilit egalitatea pe tabelă. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene și au evacuat galeria din stadion.

Policlinica Buna Vestire Craiova

________________

În minutul 71, gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 metri. CSU Craiova II a ratat. Mingea a fost trimisă direct în bară.

_________________

În minutul 56, partida a fost întreruptă. La o lovitură de colț a echipei gazdă, suporterii oaspeților au aruncat cu bucăți de scaune și cu petarde. Meciul s-a reluat după aroximativ 5 minute.

_______________________

La pauză, cele două echipe sunt la egalitate, scor 0-0. Din formația oaspete, Ovidiu Dănănae a văzut cartonașul roșu. Cele două galerii și-au împărțit înjurături.

________________________

Conflict între jandarmi și suporterii FCU! Pentru că nu au primit toți cei prezenți bilete și nu au putut intra in corpore în sectorul rezervat oaspeților la meciul dintre CSU Craiova II și FCU Craiova, suporterii din Peluza Sud au dat ocol Parcului Romanescu pentru a încerca să pătrundă pe la poarta principală. Aici au fost așteptați de jandarmi. A început un schimb de „amabilități”. Ultrașii au aruncat cu pietre și au forțat cordoanele forțelor de ordine, în vreme ce jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene.

_________________________

Suporterii ambelor echipe au ajuns în zona stadionului cu aproximativ o oră înainte de începerea partidei. Peluza Nord a intrat prima pe stadion și a avut chiar și un conflict verbal cu Adrian Mititelu.

O parte din Peluza Sud a intrat în minutul 26, iar atunci a început duelul galeriilor.

Meciul este unul echilibrat până în minutul 30.

Politica